top of page

RECENT POSTS

FOLLOW ME

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Introductieworkshop 23 jan. Slim & Shape Yoga©

Zaterdag 23 januari kun je bij Yoga Point Woerden kennismaken met het unieke Slim & Shape Yoga Systeem©. Dit systeem bevat doelgerichte yoga-asana’s, ademhalingsoefeningen en balmassagetechnieken om je lichaam in shape te krijgen en te houden. Bovendien zorgt deze vorm van yoga voor een energiek lichaam en een rustige geest. Bijzonder yogasysteem Na jarenlange yogaervaring en onderzoek heb ik specifieke technieken weten samen te brengen tot een yogasysteem met bijzondere eigenschappen: bevordert het afvalproces, brengt het lichaam doelgericht in shape, verhoogt het energieniveau en maakt de geest rustig. Ervaar het zelf! Kennismakingsworkshop Slim & Shape Yoga©

Zaterdag 23 januari 13.00 - 15.00 uur

Prijs: €25,- per persoon Schrijf je in via yogapointshop.nl

Locatie Yoga Point Woerden

Pompmolenlaan 26, Woerden Gratis parkeren en dicht bij het station

#SlimShapeYoga #Introductieworkshop #yoga #yogi #Kamasc #Kathy #YogaPointWoerden #Woerden

bottom of page