top of page

RECENT POSTS

FOLLOW ME

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

"Je bent precies waar je hoort te zijn"

Dit is een kreet die je ongetwijfeld vaker hebt gehoord uit de mond van een yogadocent. We zeggen het niet voor niets. De wonderen van het leven ontvouwen zich precies op dát moment wanneer je er klaar voor bent. Je hoeft dus niet te proberen om sneller te gaan. Want je zult niet sneller gaan dan het tempo dat werkelijk goed voor je is. Levenspad "Vertrouw op je levenspad" zei een vriendin ooit tegen me. Het is me altijd bijgebleven, omdat ik ergens voelde dat het klopte wat ze zei. Durf te vertrouwen op jouw levenspad. Geef je eraan over. Geen geforceerd gedoe. Gewoon meegaan zoals het gaat. Intuïtie Er doen zich vanzelf kansen voor. Per kans volg je jouw intuïtie. Voelt iets goed dan grijp je die kans. Voelt het niet goed? Dan is die kans niet voor jou. Zegt je intuïtie niets? Of is het niet duidelijk? Wacht dan. Neem nog geen beslissing. Intuïtie komt met de tijd. Namaste Kamasc

#intuïtie #levenspad #yogadocent #yoga #docent #vertrouwen #namaste #kansen #kamasc

bottom of page