December 25, 2015

Please reload

RECENT POSTS

FOLLOW ME

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

"Je bent precies waar je hoort te zijn"

July 23, 2015

Dit is een kreet die je ongetwijfeld vaker hebt gehoord uit de mond van een yogadocent. We zeggen het niet voor niets. De wonderen van het leven ontvouwen zich precies op dát moment wanneer je er klaar voor bent. Je hoeft dus niet te proberen om sneller te gaan. Want je zult niet sneller gaan dan het tempo dat werkelijk goed voor je is. 

Levenspad
"Vertrouw op je levenspad" zei een vriendin ooit tegen me. Het is me altijd bijgebleven, omdat ik ergens voelde dat het klopte wat ze zei. Durf te vertrouwen op jouw levenspad. Geef je eraan over. Geen geforceerd gedoe. Gewoon meegaan zoals het gaat. 

Intuïtie
Er doen zich vanzelf kansen voor. Per kans volg je jouw intuïtie. Voelt iets goed dan grijp je die kans. Voelt het niet goed? Dan is die kans niet voor jou. Zegt je intuïtie niets? Of is het niet duidelijk? Wacht dan. Neem nog geen beslissing. Intuïtie komt met de tijd.

Namaste
Kamasc

 

Please reload

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

© 2017 Kamasc Yoga. All Rights Reserved.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.