RECENT POSTS

FOLLOW ME

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Meedeinen op de golven van het leven


Vroeger hield ik krampachtig de schijnzekerheid vast. Nu laat ik los en voer ik mee op de golven van het leven. Adem in: moed, nieuwsgierigheid en nieuwe levensenergie. Adem uit: angst, negatieve gedachten en alles wat je niet langer dient. Een goed voorbeeld hiervan is het contact dat ik heb met anderen. Het komt zoals het komt. Geen contact is goed, wel contact is ook goed. Ik hecht veel minder dan eerst, waardoor de contacten die ik heb veel echter voor me voelen en vrijer. Geen angstvallig vastklampen. Geen angst meer om iemand te verliezen. Gewoon er zijn op dit moment. Meer is niet nodig! Niet altijd hoor! Het lukt me zeker niet de hele tijd om los te laten, maar vaak genoeg lukt het wél! En wat werkt dat bevrijdend. Alles gaat makkelijker. Soms denk ik dat ik iets vergeten ben, ik mis iets. Ik mis bagage. Namaste Kathy

#schijnzekerheid #leven #namaste #angst #negatieve #bevrijdend #angstvallig #adem #kamasc

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

© 2017 Kamasc Yoga. All Rights Reserved.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.