top of page

RECENT POSTS

FOLLOW ME

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Kamasc in Thailand

Sinds 2010 ben ik een fanatiek yogabeoefenaar. Yoga zette mijn leven weer op de rit na een tijd van chaos en verwarring. Al snel kwam ik erachter dat een dag of twee daagjes overslaan van de yoga practice veel verschil maakte met hoe ik me voelde. Het dagelijks beoefenen van yoga werd een gewoonte.

De yogalessen die ik in 2012 volgde in Miami en New York waren doorslaggevend, ik wilde meer. Meer verdieping en beter begrijpen waarom ik deed wat ik deed. En waarom het zo verschrikkelijk goed voelde! Ik intensiveerde mijn dagelijkse practice en eind 2013 begon ik aan mijn eerste yogadocentopleiding. Mijn passie voor yoga bleef en in 2014 vervolgde ik de basisopleiding met een vervolgopleiding (200hr). Tijdens deze vervolgopleiding kwam ik op het idee om de intensieve verdiepingsopleiding voor yogadocenten te gaan volgen bij Absolute Yoga Academy in Thailand. Dat is de school waar een van mijn favoriete internationale yoga teachers ook lesgeeft: Briohny Smyth. Speciaal voor jou (en natuurlijk voor mezelf) zal ik tijdens deze opleiding een blog bijhouden om mijn ervaringen te delen en terug te kijken op wat ik allemaal geleerd hebt. Hopelijk draagt deze blog bij aan het verder uitstippelen van jouw eigen yogapad! Namasté

Kathy

Kamasc

#photo #collection #accessories

bottom of page