top of page

ABOUT KAMASC

Na chaos kwam yoga
Sinds 2010 ben ik een fanatiek yogabeoefenaar. Yoga zette mijn leven weer op de rit na een tijd van chaos en verwarring. Al snel kwam ik erachter dat een dag overslaan van de yoga practice veel verschil maakte met hoe ik me voelde. Het dagelijks beoefenen van yoga werd een gewoonte. 

Kamasc, wat betekent dat?
Plak de eerste twee letters van mijn drie namen (Kathy Maria Schoonhoven) achter elkaar en je krijgt de lettercombinatie kamasc.

Yoga verdieping
De yogalessen die ik in 2012 volgde in Miami en New York waren doorslaggevend, ik wilde meer. Meer verdieping en beter begrijpen waarom ik deed wat ik deed. En waarom het zo goed voelde! Ik intensiveerde mijn dagelijkse practice en eind 2013 begon ik aan mijn eerste yogadocentopleiding. 

Thailand
Mijn passie voor yoga bleef en in 2014 vervolgde ik de basisopleiding met een vervolgopleiding (200hr). Tijdens deze vervolgopleiding kwam ik op het idee om de intensieve gevorderde yogadocentopleiding te gaan volgen. Deze opleiding volgende ik bij Absolute Yoga Academy in Thailand (RYS 500) augustus 2015. Hoe dat me is vergaan kun je lezen op de blog die ik tijdens mijn opleiding heb bijgehouden.

Eigen yogasysteem
Inmiddels registered yoga teacher 500 (Yoga Alliance), lanceerde ik begin 2016 mijn eigen yogasysteem Slim & Shape Yoga®. Deze yogavorm wordt inmiddels door diverse gecertificeerde Slim & Shape Yogadocenten in Nederland en België wekelijks gegeven. Via deze website krijg je alle benodigde informatie over Slim & Shape Yoga®.

Workshops, groepslessen, privélessen

Naast Slim & Shape Yoga geef ik les in vinyasa, ashtanga, pilates, hatha, yin, yin/yang, recovery en restorative yoga.​ Onderstaand een impressie van de vinyasa yoga die ik geef.

Vragen?
Neem dan contact met me op!

Love,

bottom of page